Bekende Fitnessers

Het gouden imperium van Joel Beukers

lazy

Soms ontkom je er niet aan dat je op social media geconfronteerd wordt met bekende influencers, fitnessmodellen en lifestyle coaches die jou proberen te beïnvloeden. Denk aan Joel Beukers, MoBicep en JayJay Boske. Zij bieden jou vaak manieren aan om je training en voeding aan te passen door middel van supplementen, voedingsschema’s, persoonlijke begeleiding of video’s. Deze week nemen we Joel Beukers onder de loep.

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers (32) is een Nederlands fitnessmodel die bekend is geworden van zijn gouden lifestyle. Joel is een lifestyle coach en een natural fitnessmodel die als doelstelling heeft om mensen zoveel mogelijk te helpen met het behalen van een gouden levensstijl. Dit doet Joel door intensieve trainingsprogramma’s aan te bieden en mensen te helpen om gezond te eten.

Voordat Joel begon aan zijn fitnesscarrière deed hij veel aan rugby. Joel is hiermee gestopt doordat hij op 23-jarige leeftijd een ernstige blessure kreeg aan zijn onderrug. Ook kreeg hij in dezelfde periode een zware schorsing van de rugbybond vanwege dopinggebruik. Naar eigen zeggen heeft hij daar zelf nooit bij stil gestaan en kwam het door een van de supplementen die hij toentertijd tot zich nam.

Nadat Joel gestopt is met rugby heeft hij de beslissing genomen om zich volledig te gaan focussen op fitness. En zeg nou zelf, dat is wel aardig gelukt!

Clean Nutrition

lazy

Doordat Joel Beukers in zijn rugby periode op doping betrapt is heeft hij voor zichzelf het doel gesteld om dopingvrije supplementen te gaan maken die alleen bestaan uit 100% zuivere ingrediënten. Joel verkoopt de supplementen via zijn eigen webshop: Clean Nutrition.

Een van de supplementen die Clean Nutrition verkoopt is de welbekende “Xtreme Workout V2”, een pre-workout. Door het innemen van de “V2” voor de training krijg je meer energie, en kan je beter presteren in de gym. Je voelt je in staat om alle schijven door het dak te gooien, zoals Joel Beukers zegt.

Naast de Xtreme Workout V2 verkoopt Joel ook andere supplementen zoals BCAA, Whey Isolaat eiwitten, vitaminen, maar ook supplementenpakketten. Een pakket bestaat uit meerdere supplementen

In bepaalde periodes in het jaar verkoopt Clean Nutrition ook “challenges”. Zo wordt er een paar maanden voor de zomer een “Goud droog challenge” gestart waaraan Joel Beukers en zijn groeimaten zelf ook aan mee doen. Het doel van de challenge is om het vetpercentage zo veel mogelijk te verlagen zodat je “droog” kan flaneren op het strand.

lazy

Ook in de winter is er een challenge, de “Bulk challenge”. In de Bulk challenge is het de bedoeling om zoveel mogelijk aan te komen. Het aangekomen gewicht wordt in de periode hierna weer omgezet in spiermassa.
Als je een challenge afneemt bij Clean Nutrition krijg je een fitnesschema, een voedingsschema, de benodigde supplementen en biedt Clean Nutrition ondersteuning bij vragen.

Inmiddels heeft Joel Beukers Clean Nutrition uit laten groeien tot een van de grotere fitness supplementen aanbieders in Nederland. Dit komt mede vanwege zijn uitstekende marketingformule.

Marketingformule: Beukers goud

Joel Beukers en Clean Nutrition staan bekende om hun gouden marketingformule. Voor Joel Beukers moet alles GOUD. Zo staat hij bekend om zijn gouden auto’s, gouden gym, gouden supplementen en sinds kort ook zijn zwart-gouden vodka merk.

Een paar jaar geleden, toen Joel nog niet zo bekend was, is zijn (toen nog zwarte) Maserati voor zijn huis vernield. De auto is beklad met verf en er zijn krassen op gemaakt. Het klinkt misschien raar, maar dit is het begin geweest van het gouden fitness imperium van Joel Beukers. Joel heeft de auto laten repareren en volledig goud laten spuiten.

De gouden Maserati en de rest van het gouden imperium promoot Joel maar al te graag via zijn YouTube en Instagram account. In zijn YouTube video’s en Instagram Video’s verspreid Joel Beukers ook vaak zijn eigen slogans, zoals: “Ga voor goud”, “Breek de tent af”, “Gooi de schijven door het dak heen”, “Scoopie derbij?”, “Pure winst” en nog veel meer.

lazy

Groeimaten

Dit gouden imperium heeft Joel opgebouwd samen met zijn groeimaten, die ook vaak in zijn filmpjes te zien zijn. Zo is Joel vaak samen met Sam Hoogland, ook wel bekend als “Lord Buffel”. Ook Donny Roelvink, van de “Donny Donderdag”, en Wutru Smit (Wouter) zijn vaak in de gym van Joel te vinden.

Sinds 2019 heeft Joel zijn groeimaten team vergroot met onder andere vrouwelijke fitness modellen, zoals: Linnebel en Daisy Fontein. Ook personal trainer/online coach Maurice van der Wardt komt tegenwoordig steeds vaker in de filmpjes van Joel Beukers voor.

lazy

Joel Beukers muziek

Als je weleens de filmpjes van Joel Beukers op YouTube of Instagram kijkt dan weet je waarschijnlijk wel dat hij erg houdt van een “Lekker grimmige setje” en Hardcore festivals. In 2017 en 2018 heeft Joel ook zijn eigen tracks uitgebracht op SoundCloud en YouTube. Het zijn hardcore tracks met veel van zijn eigen slogans erin. De tracks kunnen je meer energie geven wanneer je aan het trainen bent.

lazy

De auto’s van Joel Beukers

Het fitnessmodel staat ook bekend om zijn imponerende wagenpark. Het is allemaal begonnen met de Maserati Quattroporte, die vernield is, waarmee hij viral is gegaan op social media door daarin zijn lekker grimmige setjes af te spelen. Na verloop van tijd vond Joel het wel welletjes met zijn Maserati en heeft hij nieuwe auto’s aangeschaft waaronder een Lamborghini Hurucan, een Ferrari 812 Superfast, een Rolls-Royce Phantom en een Lamborghini Urus. Inmiddels heeft hij de Rolls-Royce alweer ingeruild. Alle auto’s heeft hij laten wrappen in de kleur goud.

Gold Dry Vodka

Genieten hoort bij het leven en soms moet je ook ontspannen vindt Joel Beukers. Hierdoor heeft Joel iets nieuws op de markt gebracht, namelijk: Gold Dry Vodka. Het doel hiervan is dat jij naast het trainen, ook kunt flaneren met de Gold Dry Vodka. De Gold Dry Vodka is op een traditionele manier vijfmaal gedestilleerd in Nederland, waardoor de smaak zachter en meer verfijnd is.

Joel Beukers gezin

Sinds 2014 is Joel Beukers samen met zijn vrouw Dionne Esmee Snel (24). Dionne is een fitnessmodel die ook hard meewerkt aan het bedrijf van Joel. Op 12 december 2017 hebben Joel en Dionne een kindje gekregen: Jin Beukers.

lazy
lazy

Joel Beukers is op dit moment steeds harder aan het groeien, zowel in de gym als met zijn gouden imperium. En je zal ongetwijfeld nog veel van hem gaan horen!

Lees hier meer blogs over bekende fitnessers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *