Resultaat 1–15 van de 80 resultaten wordt getoond

Calvin Klein Underwear Modern Cotton Maternity Bra – Dames

42,00

Calvin Klein Underwear Modern Cotton Maternity Bra – Dames

42,00

Calvin Klein Performance Reflective Sports Bra

42,00

Calvin Klein Modern Structure Bralette

40,00

Under Armour BH met gekruiste rug – Dames

35,00

Under Armour Tech Branded 1/4 Zip Top

42,00

Calvin Klein Underwear Triangle Stripe Bra

58,00

JUICY COUTURE Velour Rib Bh Dames

30,00

Tommy Hilfiger ’85 Star Triangle Bralette

30,00

JUICY COUTURE Diamante Velour Bralette

40,00

Calvin Klein Underwear CK One Triangle Bra

38,00

Calvin Klein Underwear CK One Strappy Bra

35,00

Under Armour UA Infinity Mid Sports Bra – Dames

35,00

Under Armour Naadloze BH – Dames

30,00

The North Face Tech Sports Bra – Dames

40,00

Sportbeha
Laat je door Fitnesstyle inspireren en schaf de juiste sportbeha aan voor jouw training. Het is tijdens het trainen belangrijk dat je een passende sportbeha aan hebt om zo comfortabel te kunnen trainen in de sportschool of het tijdens beoefenen van een buitensport, zoals voetbal, tennis of hockey. De beste sportbeha’s worden voor jou al voorgeselecteerd zodat jij tijdens het trainen geen pijnlijke borsten zal krijgen en de borsten optimaal beschermd worden. Het niet dragen van een sportbeha kan leiden tot beschadigingen doordat er te veel druk ontstaat op het borstweefsel, en dit wil je natuurlijk voorkomen. De sportbeha’s zijn beschikbaar voor vrouwen met kleine borsten maar ook voor vrouwen met grote borsten. Met de sportbeha’s, die beschikbaar zijn op fitnesstyle, kan jij zodanig trainen zonder klachten en is het mogelijk om veel vooruitgang te boeken.

Koop de juiste sportbeha
Bij het aanschaffen van een sportbeha is het belangrijk om te kijken naar het model, het merk, de juiste pasvorm en de maat. Het kan zijn dat jij het fijner vindt om ondersteuning te krijgen in de termen minimaal of maximaal, dikke of dunne bandjes of een sportbeha met of zonder voorvulling. Daarnaast moet een sportbeha jou genoeg vertrouwen geven. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken want de sportbeha’s die verkrijgbaar zijn bij Fitnesstyle zijn modieus, helemaal in en trendy! Het uitkiezen zal geen probleem zijn door onze filter waarmee je het juiste merk, kleur of materiaal kan vinden. Begin nu met het uitzoeken van een sportbeha in combinatie met een sport top en je zal helemaal stralen met de door jou gekozen combinatie.

Het juiste merk
Binnen onze shop hebben we meerdere sportmerken geselecteerd die sportbeha’s aanbieden, waaronder Nike, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Under Armour. In totaal zijn er meer dan 100 sportbeha’s te vinden in de shop van Fitnesstyle. Over keuze gebrek hoeft u geen zorgen te maken, want er zit ongetwijfeld een geschikte sportbeha tussen voor jou.