Resultaat 1–15 van de 106 resultaten wordt getoond

BOSS Saggy X Full Zip Top Hoodie Tracksuit – Heren

280,00

Lacoste Vertical Panel Hooded Tracksuit – Heren

220,00

11 Degrees Core Tracksuit – Heren

115,00

11 Degrees Colour Block Tracksuit – Heren

110,00

Hoodrich Repeat Tracksuit

150,00

Puma Poly Panel Tracksuit – Heren

60,00

Puma Football Poly Trainingspak Heren

55,00

adidas Badge of Sport Poly Linear Trainingspak Heren

65,00

The North Face Overhead Fleece Trainingspak Heren

150,00

The North Face Overhead Fleece Trainingspak Heren

150,00

Emporio Armani EA7 Lines Hooded Fleece Tracksuit – Heren

175,00

Emporio Armani EA7 Core Box Fleece Tracksuit – Heren

155,00

Emporio Armani EA7 Core volledig trainingspak – Grey Heren

145,00

Hoodrich Tape Crew Tracksuit – Heren

115,00

Hoodrich Repeat Tracksuit – Heren

115,00

Trainingspakken voor heren
Een trainingspak is comfortabel en bruikbaar voor alles. Je kunt erin werken, er over straat mee lopen of er zelfs mee trainen in de sportschool. Bij Fitnesstyle selecteren we de hipste en mooiste trainingspakken speciaal voor jou door alle samenwerkingen die wij hebben met de beste merken, zoals Nike, Adidas, Puma en Emporio Armani. Trainingspakken komen steeds meer terug in het straatbeeld en zeg nou zelf “Het zit heerlijk”. Vind hier een uitgebreid assortiment aan trainingspakken voor heren met onze vergelijkingstool. Door te vergelijken zal er ongetwijfeld een trainingspak voor jou tussen zitten!

Trainingspakken voor fitness
Heb je zin om te sporten of te fitnessen, maar moet je nog omkleden en kijk je daar tegen op. Dan is een trainingspak perfect om te trainen in de sportschool. Je hoeft je namelijk niet meer om te kleden in de sportschool en kan direct beginnen. Een trainingspak zit daarnaast ook nog eens super comfortabel, en je komt ook nog modieus over. Over de uitvoering van de oefeningen hoef je je geen zorgen te maken. De meeste trainingspakken zijn geschikt voor alle oefeningen, door het flexibele materiaal. Kijk voor de zekerheid nog even in de omschrijving bij het trainingspak, hier wordt dit vaak duidelijk aangegeven.

Trainingspakken voor voetbal of andere buitensporten
Een trainingspak is een functioneel item tijdens het voetballen of tijdens andere buitensporten. Wanneer het bijvoorbeeld te koud is voor een korte broek of korte mouwen kan je trainingspak dragen. Ook wanneer twijfels hebt over het weer, wanneer het soms net te warm is, of net te koud, kan je voor de zekerheid een trainingspak van je favoriete sportclub of sportmerk dragen over je sportkleding. Je trainingspak zal je daardoor nooit in de steek laten. Met onze filter zal je het juiste trainingspak vinden voor de juiste prijs, maat, kleur en natuurlijk jouw favoriete sportclub.